Ανακοίνωση Οριστικών Αποτελεσμάτων (Α΄ Κύκλος)

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε) υλοποιεί την δράση με τίτλο: «Ολοκληρωμένα Προγράμματα Προώθησης στην Απασχόληση για ανέργους (δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης) στις περιοχές ΔΑΜ» ( MIS 6001156). Η δράση συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης (ΤΔΜ) και από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ. Σκοπός της δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων σε χίλιους επτακόσιους πενήντα (1.750) ανέργους.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τους υποψήφιους ωφελούμενους για τα ακόλουθα:

Ανακοινώνονται τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ Αποτελέσματα Επιλογής Ωφελούμενων Ά ΚΥΚΛΟΥ, τα οποία αφορούν αιτήσεις που κατατέθηκαν και ελέγχθηκαν (κατά χρονολογική σειρά υποβολής) μέχρι 11/9/2024 και ώρα 12:00.

Μπορείτε να δείτε τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΚΥΚΛΟΥ πατώντας εδώ

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ σε όλη τη διάρκεια της δράσης, μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού επιτυχόντων και επιλαχόντων υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 2.3 αυτής, ανάλογα με τις ανάγκες υλοποίησης της δράσης.

 Μπορείτε να δείτε την Πρόσκληση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ .

Υπενθυμίζεται ότι όσοι/όσες επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Πρόγραμμα, μπορούν να το κάνουν από την σελίδα του Προγράμματος: https://damanergoi.tee.gr/

Footer Image